Mobi33 : Gebruikers getuigen van de voordelen !

Uw oordeel en suggesties interesseren ons ! 
Deel ze mee !


Gary, verpleger

Mobi33 is de nieuwe zeer moderne en technologische metgezel voor elke thuisverpleegkundige.

Praktisch, handig en zeer discreet. Dit werkmiddel kan overal en op eender welk moment gebruikt worden.

Dankzij dit programma is het gedaan om met een tas vol documenten rond te sleuren. Want met één oogopslag zien we de lijst van patiënten en alle benodigde informatie over de zorgen.

Er is geen excuus meer om niet in orde te zijn met het verpleegdossier, geen twijfel mogelijk Mobi33 is voor mij gemaakt.

Bravo aan het team voor hun excellent werk.


Laurence, verpleegster

Mobi33 is : Vernieuwende technologie ten dienste van verzorgenden.

Het is een metgezel die op elk ogenblik beschikbaar is om informatie te geven die we nodig hebben op het terrein. Hij is ook steeds beschikbaar om informatie over de dagelijkse observaties op te nemen en steeds in real time. Deze gegevens komen dadelijk op de juiste plaats in D m@x. Mijn dossiers zijn nog nooit zo in orde geweest. Hij bespaart mij kostbare tijd en ook geld (papier, inktpatronen…).

Kortom eenmaal ervan geproefd kan men niet meer zonder! Ik heb volop van genoten om deel uit te maken van dit project en heb er veel van opgestoken.Luc, verpleger

Geen chichi, geen bla-bla, de Mobi is er.

Een applicatie simpel in gebruik en een echt hulpstuk in het beheer van mijn ronde, het invullen van mijn dossiers, verdeling van de zorgen onder de verpleegsters,...

Ik wil graag bedanken om ons de mogelijkheid te bieden om mee te werken aan de realisatie van zo'n mooi hulpmiddel voor de verpleegkundigen.


Nadia, verpleegster

Het was een groot plezier om deel uit te maken van de Mobi33testersploeg.

Ik kan mijn ervaring samenvatten in de slogan : Proberen is adopteren.

Zeer simpel en gebruiksvriendelijk, ik heb toegang tot de informatie nodig om mijn ronde te realiseren. Ik kan naar mijn eigen behoeften in tijd en plaats mijn observaties invullen die nodig zijn voor het welzijn en monitoring van de patiënt.

Werkelijk een revolutie


Patrizia, verantwoordelijke van een groepering

Mobi33 is een super project die onze taak zal verlichten, de observaties worden geleidelijk aangemaakt en geeft ons een overzicht van wat er op het terrein gebeurt. We kunnen ook beter de collega’s aansturen en dit op elk ogenblik van de dag

Het is magisch ! Bedankt aan iedereen.
2024 © CareConnect Mobi33